Alexander Wilhelms

Naprapat

Alexander Wilhelms

Kontakt

Telefon: 0766-00 11 42

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Alexander

Alexander är det senaste tillskottet till Fysiomedicinska kliniken, han är naprapat och utbildad via Naprapathögskolan i Stockholm. 

Han har sedan år 2 av utbildningen till naprapat drivit sitt egna företag inom friskvård parallellt med studierna. I sin verksamhet har han bland annat arbetat som konsult ute på företag i Stockholmsområdet, idrottsklubbar och behandlat privatpersoner. Alexander är även medlem i Svenska Naprapatförbundet där ansvarsförsäkring ingår.

Alexander brinner för naprapati för att varje patient är unik. Som naprapat måste man kunna sin differentialdiagnostik, undersöka och skräddarsy behandlingsstrategier utifrån den enskilda patientens behov och förutsättningar. Han tror även att en hörnsten i att få patienten bra, tillsammans med den manuella behandlingen, är träning.

På fritiden är träning och att hålla sig aktiv ett stort intresse. Han har tidigare varit aktiv inom fotboll och rugby, där han inom rugbyn även spelade 2 år i ungdomslandslaget. De senaste 14 åren har han dock mest fokuserat på thaiboxning och MMA. Han gillar även att åka wakeboard samt paddla havskajak. Annan kuriosa vad gällande Alexander är att han blev utsedd till kompaniets bästa soldat efter sin värnplikt och vill göra en iron-man innan 30 års ålder.

Utbildningar

 • Tar examen på Naprapathögskolan i januari 2019
 • Erhållit högsta betyg på samtliga praktiska och teoretiska prov i naprapati
 • Certifierad medicinsk massageterapeut
 • Examen inom Sports Marketing
 • Fysiomedicinska kliniken
  Kronborgsvägen 8
  217 42 malmö
 • 040-30 23 22
  040-30 23 23
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
design & produktion: SL Development - responsiva webbplatser som fungerar på allt från datorer till smarta mobiltelefoner