Skip to main content

Lotta Kjellberg

Legitimerad naprapat

Lotta Kjellberg

Kontakt

Telefon: 040-12 20 17

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Lotta

Kjellbergs Naprapatcenter har startats och drivits i 16 års tid av Lotta Kjellberg och hon har bedrivit verksamheten i Södertälje, Höganäs, Landskrona (10år) och de senaste 5 åren i Malmö. Se även hennes hemsida.

Lotta är ny under FysioMedicinska Klinikens flagg och tycker att det känns extra roligt att få arbeta tillsammans med likasinnade kollegor efter att ha varit mammaledig under en tid.

Lotta uttrycker det så här: ”Det som driver mig är glädjen över att kunna hjälpa människor och ge dem nycklarna till hur de ska kunna hålla sig friska och ta ansvar över sin egen hälsa. När jag ser en person jag har behandlat visa att den har kontroll över kropp och knopp och blivit besvärsfri och dessutom vet hur hon ska göra för att inte hamna i samma situation igen, då har jag uppnått mitt mål och får massor av kraft och glädje tillbaka.”

För att Lotta själv ska må bra och orka med och för att säkerställa kvalitén i det hon gör, tränar hon QiGong dagligen och har gjort det regelbundet under flera år.

Utbildning

Diplomerad ICF-coach

Coaching är ett kraftfullt verktyg baserat på djup respekt för den förmåga och kunskap som finns hos dig.
Det handlar om att genom olika samtalstekniker ta fram det bästa hos dig som klient och frigöra din potential så att du kan finna din egen drivkraft och dina egna lösningar på saker och ting.
Lotta är enbart en professionell medmänniska med förmåga till aktivt lyssnande som vill få dig att växa.

Diplomerad ICF coach innebär en kvalitetssäkring där coachen är utbildad enligt
grundläggande kärnkompetenser som är framtagna av ICF och som även kräver att man har haft ett visst antal coachklienter.
Lotta är utbildad hos CoachCompanion här i Malmö som ett av få företag i Sverige håller i den internationella certifieringen av coacherna.
www.coachcompanion.se