Daniel Schyler

Naprapat, sjukgymnast

Daniel Schyler

Kontakt

Telefon: 040-30 23 23

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Daniel

Daniel Schyler har varit verksam inom branschen sedan 2000 och är en av få personer i Sverige med både naprapatexamen och sjukgymnastexamen. Daniel startade sin sjukgymnastutbildning 1997 på Lunds Universitet och efter avslutade studier och ett par år som sjukgymnast i Trelleborg och i Örebro så gick flytten till Stockholm 2002. Där påbörjades naprapatstudier och parallellt med detta drevs en egen klinik i Vasastan. Efter naprapatexamen var flytten söderut given och tillsammans med Henrik Solmenius och tidigare kollegan Leslie Joven startades FMK i november 2005.

På meritlistan finns bland annat ett uppdrag som landslagsnaprapat för svenska frisbeelandslaget 2004 samt förtroendet att ha hand om elitidrottare inom simning, badminton, ishockey och fotboll. Daniel är legitimerad av Socialstyrelsen och medlem i Svenska Naprapatförbundet där även en ansvarsförsäkring ingår.

På fritiden är regelbunden träning en självklarhet och tennis och innebandy finns med på agendan varje vecka. På sommaren kan även golfbagen komma fram även om det blivit mindre nu sedan de två döttrarna Alma och Vida kommit till världen. Övrig tid spenderas gärna med goda vänner och familjen och att resa är ett ofta förekommande inslag i vardagen.

Utbildningar

  • Fysiomedicinska kliniken
    Kronborgsvägen 8
    217 42 malmö
  • 040-30 23 22
    040-30 23 23
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
design & produktion: SL Development - responsiva webbplatser som fungerar på allt från datorer till smarta mobiltelefoner