Skip to main content

Charlotte Engberg

Osteopat D.O.

Charlotte Engberg

Kontakt

Telefon: 040-611 54 54


Mobil: 070-680 56 06

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Charlotte

Charlotte kom första gången i kontakt med osteopati 1998 och blev hänförd av helhetssynen på människan och hon visste direkt att osteopat var framtidsyrket för henne.

Charlotte gick en kurs i Idrottsmassage 1998/1999, utbildade sig sen till massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan och har varit verksam på heltid med manuell medicin sen 2002. Året 2004-2005 gick hon första året på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg innan hon 2007 påbörjade den 5-åriga utbildningen till osteopat på International Academy of Osteopathy i Köpenhamn. Charlotte tog examen hösten 2013.

I augusti 2006 började hon arbeta hos oss här på FysioMedicinska Kliniken. Innan dess har hon jobbat på CL Harmony och på Idrotts Medicinskt Center i Malmö.

Charlotte har själv en aktiv bakgrund som friidrottare och capoeirista. Hon har tidigare arbetat med friidrottarna i MAI under SM-tävlingar och andra större tävlingar med flera stora internationella stjärnor. Hon har också under ett flertal år undervisat gymnasieelever och idrottsskolor i massage, framförallt idrottsmassage.

Charlotte är medlem i SKFM, Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin och därmed ansvarsförsäkrad.

Utbildningar

Ni kan med fördel gå in på hennes hemsida och anmäla er för tidsbokning under fliken ”ny kund”. Då hör Charlotte av sig så snart hon kan för att boka in er. Även välkomna att höra av er via mail eller telefon.