Skip to main content

Daniel Schyler

Naprapat, sjukgymnast

Daniel Schyler

Kontakt

Telefon: 040-30 23 23

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Daniel

Daniel Schyler har varit verksam inom branschen sedan 2000 och är en av få personer i Sverige med både naprapatexamen och sjukgymnastexamen. Daniel startade sin sjukgymnastutbildning 1997 på Lunds Universitet och efter avslutade studier och ett par år som sjukgymnast i Trelleborg och i Örebro så gick flytten till Stockholm 2002. Där påbörjades naprapatstudier och parallellt med detta drevs en egen klinik i Vasastan. Efter naprapatexamen var flytten söderut given och tillsammans med Henrik Solmenius och tidigare kollegan Leslie Joven startades FMK i november 2005.

På meritlistan finns bland annat ett uppdrag som landslagsnaprapat för svenska frisbeelandslaget 2004 samt förtroendet att ha hand om elitidrottare inom simning, badminton, ishockey och fotboll. Daniel är legitimerad av Socialstyrelsen och medlem i Svenska Naprapatförbundet där även en ansvarsförsäkring ingår.

Regelbunden träning är en självklarhet. Ett par dagar i veckan står padel på agendan. Golfbagen kommer fram allt mer sporadiskt. En sväng till alperna, är ett givet inslag på vinterhalvåret. Annars läggs många timmar i någon av Malmös alla idrottshallar som handbollstränare för IFK Malmö F12. Addera döttrarna Alma, Vida och Luna och det är snart söndag kväll igen.

Utbildningar